Makelaar Dijkstra

Bureau standing staat voor meer dan je denkt

Geplaatst op

In het nieuwe kantoor is het een stuk gemakkelijk om te werken aan de opdrachten en taken om zo tot de beste resultaten te komen. Zitten is het nieuwe roken en dat is niet bepaald een goede ontwikkeling, daarom zijn er veel werkgevers of ondernemers met moderne ideeën over hoe een bedrijf zou moeten opereren. We zien de verwezenlijking van deze concepten ook terug in het interieur van de moderne werkplek waarvan het bureau standing toch wel een van de symbolen genoemd mag worden. Lees snel verder in deze blog en laat je inspireren.

Goed binnenklimaat

In het kantoor van nu wordt beter en vrolijker gewerkt. Dit zijn twee belangrijke voorwaarden voor een snelle en kwalitatief hoogstaande productie van content. Het werkt een stuk lekkerder in een kantoor waarin frisse lucht aanwezig is. Hoe krijg je dat voor elkaar? Heel gemakkelijk: juist door gewoon te kiezen voor kwaliteit en daar niet op te bezuinigen: schaf en gedegen luchtfiltersysteem aan. Op deze manier kun je je medewerkers die frisse lucht geven. Zorg ook dat er veel ramen zijn die daglicht naar binnen laten stromen. Dan komt het interieur van je kantoor echt tot leven. En tot slot: plaats bakken met luchtzuiverende planten. Dat is het interieur van nu, dat is het interieur van de toekomst.

Verstelbare meubels

Tegenwoordig moet je het echt niet meer willen dat je medewerkers de hele dag zitten. Want zoals ze zo mooi weten te vertellen: te veel zitten is het nieuwe roken. Daarom raden we je verstelbare meubels aan. Echt een manier om het beste uit je medewerkers naar boven te halen, want staan zorgt voor een bepaald energielevel en met zitten bestaat het gevaar dat je indut en dat is natuurlijk nooit goed voor de productie. Daarom zien we vaak in het interieur van het kantoor van de slimme werkgever, verstelbare meubels, zoals bureau standing meubels (een bureau dat je elektrisch omhoog kunt stellen en staand kunt werken). Het gezonde verstand weet dat te veel staan weer de kant op spataders vergroot, dus een afwisseling tussen verschillende werkmodi is een mooie balans volgens ons.

Ecologisch werken

In een modern bedrijf kun je eigenlijk niet meer met een goed geweten werken met stoffen en materialen waarvan je weet dat ze het milieu belasten. Misschien is het nog belangrijker dat je werkt via een werkmethode die ecologisch is, zo verklein je de ecologische voetafdruk van je bedrijf. Dat staat goed in de media, je bedrijft heeft op deze een mooi imago waarop je verder kunt bouwen bij het zaken doen.

Meer ontdekken?

Weet jij het verschil tussen een advocaat en jurist? En wil jij nog even je zomertuin inrichten met wat handige tips? We nemen de tips graag met je door in onze artikelen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij Makelaar Dijkstra vertellen we je graag meer over de wereld van je makelaardij.

Contactgegevens

Via info @ makelaardijkstra.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

 

 

© 2024 Alle rechten voorbehouden