Makelaar Dijkstra

Kunstgras op kantoor? Jazeker!

Geplaatst op

Voor velen betekent werken op kantoor vaak zitten achter een beeldscherm op een bureau in een groot grijs gebouw. Veel werkgevers doen er van alles aan om hun pand een beetje op te fleuren. Plantenbakken, weeping walls, wanden met ludieke teksten en ga zo maar door. Maar wist je dat je met kunstgras ook een ontzettend leuk en speels effect kan creëren in een kantoorinrichting? Lees er hieronder meer over.

Groener = gezelliger

Het is natuurlijk al langer bekend dat je je saaie bedrijventerrein kan opfrissen met een mooi en strak kunstgrasgazon, maar wist je dat je datzelfde effect kan bereiken door het kunstgras naar binnen te halen? Met hier en daar een groene strook zorg je voor een groen en gezellig interieur. Of gooi de groene loper voor je klanten uit met een stuk kunstgras op rol. Superorigineel!

Wie werkt in een groene omgeving, is productiever

Wist je dat mensen zich prettiger voelen als ze kunnen werken in een groene omgeving? Hun productiviteit gaat zelfs omhoog! In een frisse en vrolijke omgeving voelt iedereen zich lekkerder en is het ook stukken fijner om klanten of gasten te ontvangen. 

Kunstgras is makkelijker dan echt gras

Waar het binnenshuis natuurlijk moeilijk is om echt gras aan te leggen en te onderhouden, leent kunstgras zich daar juist perfect voor. Zonder dat het een ontzettende bende wordt, zonder onderhoud en met dezelfde frisse uitstraling realiseer je een gezellige en originele kantoorinrichting voor je werknemers.

Wees origineel met kunstgras in je kantoor

Je komt het niet vaak tegen: kunstgras in je kantoor. Het is een originele en ludieke manier om het kantoorinterieur van nieuw elan te voorzien. Je onderscheidt je zo van de grijze massa én je geeft je werknemers of collega’s een plek waar ze zich niet alleen lekker voelen, maar ook lekker kunnen werken. 

Gerelateerde berichten

Bureau standing staat voor meer dan je denkt

In het nieuwe kantoor is het een stuk gemakkelijk om te werken aan de opdrachten en taken om zo tot de beste resultaten te komen. Zitten is het...

Lees meer

Over ons

Bij Makelaar Dijkstra vertellen we je graag meer over de wereld van je makelaardij.

Contactgegevens

Via info @ makelaardijkstra.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

 

 

© 2024 Alle rechten voorbehouden