Makelaar Dijkstra

Welke vloer past het beste bij jou?

Geplaatst op

Zoveel mensen, zoveel wensen en zoveel vloeren ook. Het is een manier om je huis een goede basis te geven, zo’n vloer uitzoeken doe je niet zomaar. In deze blog nemen we met je door welke opties er allemaal zijn om een geschikte vloer voor jezelf te realiseren. We nemen met jouw door welke het kan worden! 

Als je wat te besteden hebt 

Heb je een beetje geld gespaard en dus wat te besteden, dan is het goed om eens te gaan kijken naar een gietvloer. We noemen er ook wel een coatingvloer. De prijs van dit type vloer ligt hoger dan gemiddeld, maar dan rekenen we de manuren erbij die er nodig zijn om de vloer gegoten te krijgen. Je kan het zelf doen, maar wij rijden aan het te laten doen, omdat de resultaten dan vaak beter zijn.

Als je niet veel te besteden hebt 

Het kan natuurlijk zijn dat je niet veel te besteden hebt wanneer je gaat verhuizen en je nieuwe woning in wilt richten. Dat is niet erg want er zijn opties die prima zijn en gewoon betaalbaar. Denk bijvoorbeeld aan vinyl en laminaat. Dit zijn twee opties die qua prijs prima te doen zijn. 

Als je niet eens weet of je iets te besteden hebt 

Wanneer het je allemaal niet zo interesseert wat dingen kosten, dan kun je gewoon gaan voor wat je echt het leukste vindt. Twee luxe opties zijn mogelijk waarvan er één al genoemd is, namelijk de gietvloer, maar waarvan de tweede nog benoemd moet worden. Dan gaat het over een houten vloer of parket. Een gietvloer of houten vloer is een keuze uit twee sferen. Een gietvloer geeft een industriële moderne look, terwijl een houten vloer ervoor zorgt dat het allemaal wat landelijker oogt.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij Makelaar Dijkstra vertellen we je graag meer over de wereld van je makelaardij.

Contactgegevens

Via info @ makelaardijkstra.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

 

 

© 2024 Alle rechten voorbehouden