Makelaar Dijkstra

Wat zijn schadeauto’s? Ontdek snel de voordelen!

Geplaatst op

Om goedkoop aan een auto te kunnen komen, is het helemaal geen slecht idee om je te oriënteren op schadeauto’s. Het klinkt een beetje absurd, want waarom zou ik een schadeauto aanschaffen? In deze blog willen we je graag op weg helpen bij het kiezen tussen de verschillende auto’s waaruit je kunt kiezen. Lees snel verder.

Alternatief voor occasion

Het kopen van een schadeauto is een mooi alternatief voor een occasion. In feite is een schadeauto ook een occasion (tweedehands), maar dan wel met een bepaalde schade. Deze kan groot of klein zijn. In de regel gaat het om redelijk nieuwe auto’s die met een nodige opknapbeurt gemakkelijk weer de weg op kunnen. Het gaat hier dus overduidelijk niet om auto’s die total loss zijn. Denk eerder aan blikschade. Met een schadeauto is het mogelijk om een duurdere auto te rijden. Natuurlijk moet je de reparatiekosten wel in de aanschafprijs berekenen. Met alleen de kale aanschaf van de schadeauto ben je er dus nog niet. Het is slim om vooraf een indicatie op te vragen bij de garage. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

Meerdere opties

Online is het gemakkelijk om meerdere opties te kiezen: een gewone occasion, nieuwe auto of toch een schade auto. Snel en eenvoudig filteren is de tactiek om je juiste 4-wieler te vinden. Er zijn diverse experts actief in de verkoop van schadeautos. Kijk goed rond en doe je voordeel met de aanbiedingen die ze doen. Zo rij je sneller een klasse hoger.

Conclusie

In een schadeauto kun je prima rijden, natuurlijk wel nadat je hem hebt op laten knappen. Sneller een klasse hoger rijden, is wat veel mensen willen, maar qua portemonnee mee kunnen is een andere koek. Dat kan dus wel met de aanschaf van een schadeauto.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij Makelaar Dijkstra vertellen we je graag meer over de wereld van je makelaardij.

Contactgegevens

Via info @ makelaardijkstra.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

 

 

© 2024 Alle rechten voorbehouden