Makelaar Dijkstra

Handige aanpassingen om je huis snel te verkopen

Geplaatst op

Vandaag nemen we in deze blok met je door wat je kunt doen om je huis sneller te verkopen. Het gaat daarbij om zaken die je zelf kunt doen, maar ook beter zou kunnen uitbesteden. Het is goed om te lezen over deze zaken omdat je dan weet wat je kunt ondernemen om je woning sneller te verkopen. Kopers vinden het heel belangrijk dat een woning er goed uitziet voor een niet al te hoge prijs. Je kunt wel stellen dat hoe beter je woning eruit ziet, hoe hoger de prijs is die hiervoor kunt vragen. Lees nou verder In deze vlog om te ontdekken wat je kunt doen.

Zorg voor een goede akoestiek

Zeker wanneer je woning wat ruimer is, kan het zo zijn dat het pand wat galmt. Veel mensen houden er niet van omdat ze op deze manier een onaangenaam geluid hebben wanneer ze met elkaar in conversatie zijn. Het is heel goed mogelijk om de galm weg te werken door te kiezen voor akoestisch spuitwerk. Dit is een laag die aangebracht wordt op het plafond, deze zorgt ervoor dat geluid wordt geabsorbeerd.

Zorg voor een neutrale inrichting

Wanneer hij kopers komen kijken is het goed om ze de ruimte te bieden als het om de fantasie gaat. Mensen moeten zichzelf kunnen projecteren in de woning; hun leven daar voor zich zien. Het is daarom erg belangrijk dat je voor een inrichting kiest waar niet veel persoonlijke herinneringen van jezelf naar voren komen, bijvoorbeeld foto´s van het gezin. Haal deze gewoon even weg wanneer de kijkdagen aangebroken zijn. 

Vernieuw en knap gerust op 

Geen woning is perfect; er zullen altijd dingen zijn die nog opgeknapt kunnen worden. Wanneer je het nodige werk ziet liggen, bijvoorbeeld in de tuin, badkamer, keuken of woonkamer: laat het dan niet liggen en doe er wat mee. Pak altijd de dingen aan die waarde toevoegen aan je woning, want op deze manier kun je de kopers over de streep trekken en je portemonnee spekken.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij Makelaar Dijkstra vertellen we je graag meer over de wereld van je makelaardij.

Contactgegevens

Via info @ makelaardijkstra.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

 

 

© 2024 Alle rechten voorbehouden