Makelaar Dijkstra

De jaren ´60 woontrend inspiratie

Geplaatst op

De jaren ´60 staat voor kleurrijk, flitsend, de start van de popcultuur, plastic en behang met opvallende patronen. Ga je binnenkort verhuizen? Of je interieur omgooien? Haal wat inspiratie uit de woontrend van de jaren ´60.  De jaren ´60 trend heeft namelijk een comeback met een Scandinavische touch. Zet bijvoorbeeld een leuk rond hout meubeltje neer en ga misschien toch voor een subtiel behangetje. Lees snel verder en laat je inspireren. 

Lavalampen

First things first, de lavalamp. Een echte jaren zestig icoon, die op veel slaapkamertjes te vinden was. Deze rakkers doen het voor het toevoegen van kleur en uitstraling aan je kamer nog steeds goed! 

Iconische kleuren combinatie

De jaren ´60 stond bekend om de bruin en oranje meubels en accessoires met behang in grafische patronen. Daarnaast deden houten meubels het in hun ronde vormen ook zeer goed in menig huishouden. Tegenwoordig zie je ook steeds meer houten meubels en ronde vormen terugkomen! 

Subtiele knipoog naar de jaren ´60 

Ik begrijp dat het complete interieur van de jaren ´60 wat heftig is. Gelukkig mag je zelf bepalen wat je allemaal in je huis zet en kun je door kleine accenten een kleine knipoog geven aan de jaren ´60 trends. Leg op je bank bijvoorbeeld een keer een oranje kussentje terug komen, of ga voor een retro printje voor op een muur, waardoor je een accent wall creëert. 

Als je de niervormige tafels en het behang met patronen alsnog wat heftig vind, kun je ook gaan voor vazen, schalen en glazen met een jaren ´60 tintje. Ga  bijvoorbeeld voor bontgekleurde, transparante glazen in het oranje of roze en kies een leuker retro spiegel uit.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij Makelaar Dijkstra vertellen we je graag meer over de wereld van je makelaardij.

Contactgegevens

Via info @ makelaardijkstra.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

 

 

© 2024 Alle rechten voorbehouden