Makelaar Dijkstra

3 tips om te besparen op kantoorinrichting

Geplaatst op

Als je net naar een nieuw pand bent verhuisd, of misschien wel naar je eerste pand, dan kan het zijn dat er tijdelijk wat minder geld in kas is. Op een dergelijk moment kan het erg verstandig zijn om te besparen op diverse uitgaven die misschien op dit moment net wat minder essentieel zijn. Ben je benieuwd hoe je met jouw bedrijf kunt besparen op kantoorinrichting? Wij hebben 3 tips voor je op een rijtje gezet.

Gebruik je oude meubilair

Als je in je nieuwe pand zit, hoef je niet per se direct ook je oude kantoormeubelen te vervangen. Er bestaat een goede kans dat ze namelijk prima nog een paar weken of maanden meekunnen. Misschien heb je voor bepaalde zaken wel echt nieuw meubilair nodig, maar een bureau of een vergadertafel kan, mits het een duurzaam model is, best wat jaartjes mee!

Tweedehands artikelen

Er zijn erg veel mogelijkheden om te besparen als het gaat om bepaalde zaken die je tweedehands kunt aanschaffen. Diverse zakelijke aanbieders in Nederland hebben tweedehands tapijttegels, ladeblokken en meer in hun assortiment. Vaak worden dergelijke refurbished, gebruikte of tweedehands producten aangeboden ook in diverse categorieën ingedeeld zoals zo goed als nieuw of lichte gebruikssporen. Zo kun je beter bepalen of je het wil aanschaffen of niet.

Clean office

Er zijn verschillende voordelen aan een clean desk en clean office beleid. Eén van die voordelen is dat wanneer je kiest voor een clean office, je dus weinig behoefte zult hebben aan decoraties, planten, lampenkappen en allemaal andere kleine zaken. Dit hoeft natuurlijk niet voor altijd zo te zijn, maar het is een goede manier om toch een goede indruk te maken op bezoekers van je nieuwe pand zonder dat het lijkt dat je in geldnood bent!

Heb je zelf nog andere tips? Mail het ons.

Gerelateerde berichten

Over ons

Bij Makelaar Dijkstra vertellen we je graag meer over de wereld van je makelaardij.

Contactgegevens

Via info @ makelaardijkstra.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

 

 

© 2024 Alle rechten voorbehouden